Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون خواجه‌علی گفت: خلط ته حلق عمدتا ناشی از حساسیت مجاری تنفسی فوقانی است که به آن رینیت آلرژیک گفته می‌شود، در این مورد باید از دلایلی که باعث تشدید حساسیت می‌شود ازجمله استعمال قلیان، سیگار، گرد و غبار، استفاده از برخی داروها و... دوری کرد، درمان داوریی هم می‌تواند برای بهبود حساسیت کمک‌کننده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریدون خواجه علی، فوق تخصص ریه و مجاری تنفسی در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: اگر سرفه یک یا بیشتر از یک ماه به طول بیانجامد دیگر به دلیل کرونا نیست، بیماری کرونا بهبود یافته اما عوارض این بیماری که همان حساس شدن ریه است همچنان باقی است که با دارو این عوارض و سرفه‌ها بهبود می‌یابد. 
وی افزود: حساسیت ریه می‌تواند باعث بروز سرفه مزمن شود و البته این حساسیت می‌تواند عامل رفلاکس، برگشت اسید معده و... نیز باشد. 
فوق تخصص ریه و مجاری تنفسی ادامه داد: خلط ته حلق عمدتا ناشی از حساسیت مجاری تنفسی فوقانی است که به آن رینیت آلرژیک گفته می‌شود، در این مورد باید از دلایلی که باعث تشدید حساسیت می‌شود ازجمله استعمال قلیان، سیگار، گرد و غبار، استفاده از برخی داروها و... دوری کرد، درمان داوریی هم می‌تواند برای بهبود حساسیت کمک کننده باشد. 
خواجه علی عنوان کرد: سویه اُمیکرون باعث ایمنی در بدن فرد بهبودیافته می‌شود اما این شخص ممکن است به سوش‌های دیگر این بیماری که شناسایی شده‌اند و خفیف‌تر هم هستند مبتلا شود. 
وی خاطرنشان کرد: همچنین سویه اُمیکرون می‌تواند ریه را نیز درگیر کند اما خوشبختانه تمایل آن به درگیری ریه بسیار کمتر است و بیماران مبتلا در وضعیت حادی قرار نمی‌گیرند ولی به هر حال باید به پزشک مراجعه شود تا درمان به موقع خطرات آن کمتر شود. 
فوق تخصص ریه و مجاری تنفسی اضافه کرد: سابقه برونشیت نمی‌تواند ریسک بالایی برای ابتلا به کرونا و سویه‌های آن باشد، این افراد همچون دیگر افراد باید به موقع واکسن خود را تزریق کنند. 
خواجه علی بیان کرد: برخی عوارض کرونا بعد از بهبود فرد از این بیماری باقی می‌ماند، که به آن کرونای طول کشیده یا  long Covid گفته می‌شود، که با درمان دارویی این علائم از بین می‌رود.
وی تاکید کرد: گرفتگی صدا و آبریزش بینی از علائم آلرژی است و بسیاری از بیماران که آسم دارند این علائم حساسیت را نیز دارند.
 
انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: مجاری تنفسی خواجه علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار سخنگوی قوه قضاییه برای خروج دیدارهای مردمی از حالت تشریفاتی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: امروز عمدتاً مردم به دلیل اینکه اطلاعات حقوقی بسیار پایینی دارند در هر معامله‌ای که وارد می‌شوند متضرر می‌شوند.

به گزارش ایسنا، اصغر جهانگیر در حاشیه دیدار مردمی در حرم شاه عبدالعظیم‌ حسنی در جمع خبرنگاران گفت:  امروز عمدتاً مردم به دلیل اینکه اطلاعات حقوقی بسیار پایینی دارند در هر معامله‌ای که وارد می‌شوند متضرر می‌شوند، چون اطلاعات کافی را ندارند و  با توجه به عدم اطلاعات حقوقی و عدم توانایی اخذ وکیل وارد عرصه‌های می‌شوند.  بسیاری از کسانی که امروز آمدند به نوعی کلاه سرشان رفته و نتوانستند حق و حقوق خود را اخذ کنند و متضرر شدند؛ عمدتاً کسانی بودند که آمدند سرمایه‌گذاری کردند.

جهانگیر افزود: استانداردسازی یک سری از قراردادها را انجام داده‌ایم و در حال انجام سایر هم هستیم. امیدوارم  امسال بتوانیم قراردادهای پرتکرار را ابلاغ کنیم‌، مخصوصاً در حوزه مسکن و آن را تمام کنیم تا ماه‌های آینده به تمام بنگاه‌های املاک و دفاتر مردم بی‌جهت گرفتار کلاهبرداری‌های این چنین نشوند و باعث  افزایش پرونده‌های ورودی نشود.

وی در پایان گفت: برای اینکه این دیدارهای مردمی از حالت تشریفاتی خارج شود و افراد بتوانند همه حقوق خود را پیگیری کنند، تلاش می‌کنیم تا اگر جایی می‌رویم مجموعه‌های اجرایی مثل شهرداری و  بخش‌های دیگر هم حضور داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • مواد غذایی که آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • با التهاب چشم، ناشی از حساسیت چه کنیم‌؟
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • راهکار سخنگوی قوه قضاییه برای خروج دیدارهای مردمی از حالت تشریفاتی
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان