Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@01:34:05 GMT

این افراد جلوی باد پنکه و کولر نخوابند!

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۵۳۰۵

این افراد جلوی باد پنکه و کولر نخوابند!

آفتاب‌‌نیوز :

حرکت مداوم هوا توسط پنکه می‌تواند رطوبت دهان شما را از بین ببرد، به‌خصوص اگر با دهان باز بخوابید. همین اتفاق برای مجاری بینی شما نیز رخ می‌دهد و می‌تواند مشکلاتی را نیز برای نفس کشیدن ایجاد کند.

خشکی چشم و پوست

هوای برآمده از پنکه می‌تواند پوست و چشم شما را خشک کند و مرطوب کردن پوست و استفاده از قطره‌های چشمی تسکین دهنده یا اشک مصنوعی می‌تواند به شما در جلوگیری از این علائم کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکنش‌های آلرژیک

پنکه می‌تواند گرد و غبار را از طریق هوا پخش کند که این کار باعث واکنش‌های آلرژیک در برخی از افراد می‌شود.

درد عضلانی

هوای فشرده برآمده از پنکه ممکن است باعث سفت شدن یا انقباض عضلات و ایجاد گرفتگی شود.

سردرد و گرفتگی بینی

گردش هوا از طریق پنکه می‌تواند بینی و گلو را خشک کرده و در نتیجه منجر به افزایش تولید مخاط، سردرد، گرفتگی بینی یا حتی خروپف شود.

آبریزش بینی و خارش گلو

پره‌های پنکه منبع ناخواسته دیگری برای انتشار گرد و غبار هستند؛ به گونه‌ای که اگر این مواد حساسیت زا را استنشاق کنید، ممکن است علائمی مانند آبریزش بینی، خارش گلو، عطسه، اشک چشم یا مشکلات تنفسی را تجربه کنید.

افرادی که دچار آلرژی، بیماری‌های تنفسی و آسم هستند؛ افرادی که پوست خشکی دارند و افرادی که سردرد‌های سینوسی دارند و دچار خشکی سینوس هستند نباید جلوی باد پنکه و کولر بخوابند.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: درد عضلانی گرفتگی بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای راز ازدواج دوم مرد میانسال بعد از مرگ

 ساعت ۱۲ ظهر دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، زن جوانی هراسان با پلیس تماس گرفت و از مرگ شوهرش خبر داد. گزارش این حادثه از سوی مأموران کلانتری ۱۲۰ سیدخندان به بازپرس محسن اختیاری اعلام شد.

به دستور بازپرس جنایی، تیم تحقیق راهی محل شده و با جسد مرد میانسال در کنار کولر آبی روی پشت بام مواجه شدند. معاینات اولیه متخصصان پزشکی قانونی در محل، حکایت از آن داشت که مرد میانسال هنگام تعمیر کولر دچار برق گرفتگی شده و جانش را از دست داده است.

زن جوان که موضوع را به پلیس اعلام کرده بود، در تحقیقات اولیه گفت: من همسر صیغه ای بهروز بودم. سال ۹۶ به عقد موقت او درآمدم و راز این ازدواج را کسی نمی‌دانست.

 او در هفته چند بار به من سر می‌زد. روز حادثه، به او گفتم هوا گرم شده و بهتر است کولر را راه بیندازیم. می‌خواستم به تعمیرکار زنگ بزنم، اما همسرم گفت خودم آن را درست می‌کنم.

او ادامه داد: بهروز برای تعمیر کولر به پشت بام رفت. ساعتی گذشت و از او خبری نشد. هر چه به تلفن همراهش زنگ زدم جواب نداد. با نگرانی راهی پشت بام شدم، اما در کمال ناباوری دیدم همسرم کنار کولر افتاده و جان باخته است.

بدین ترتیب با مرگ مرد میانسال، راز ازدواج دوم او که مخفیانه انجام شده بود برملا شد. به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی پایتخت، جسد برای مشخص شدن علت اصلی مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • افشای راز ازدواج دوم مرد میانسال بعد از مرگ
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد